Přihlášení na kurz

Zpět na výpis kurzů

Sportovní kroužek 2020/21 - TC ORIONKA - děti 12+

Popis

Sportovní kroužek na TC Orionka je určen dětem 12 a více let. Je koncipován  20 min rozcvičení-60 min trampolíny-10 min protažení. Je určen dětem, které baví trampolíny i gymnastika, ale nechtějí se jí zatím věnovat závodně. Tréninky v kroužcích se dají kombinovat na nádraží i na Orionce. Na každý kurz je nutné se přihlásit zvlášť. Snažíme s v dětech rozvíjet pohyb, zdokonalovat v koordinaci pohybu i prostorové orientaci. Tréninky propojujeme gymnastikou a dalšími dovednostmi. Můžeme zde využívat i molitanovou jámu a gymnastické náčiní.  Děti se po dohodě s trenérem mohou účastnit i místníc a oblastních závodů.
 

Tyto kroužky budou probíhat v Trampolínovém centru ORIONKA - Liberec Harcov.    

Cena: 2.500 Kč/pololetí (1 trénink týdně/90 min)
           4.500 Kč/pololetí/2 tréninky týdně (1 trénink/90 min)

v případě dotazů kontaktujte: kamilabrucklerova@gmail.com

V případě, že se rozhodujete, zda je kroužek pro vás vhodný, je nutné se napřed přihlásit a přijít lekci vyzkoušet. Pokud nebudete chtít chodit po první lekci, tak nic neplatíte a z kurzu vás odhlásíme. Odhlášení je nutné písemnou formou na email: kamilabrucklerova@gmail.com.  NENÍ MOŽNÉ VŠAK PŘIJÍT NA TRÉNINK BEZ PŘEDCHOZÍHO ON-LINE PŘIHLÁŠENÍ.
Děkujeme za pochopení.
 

Cena 2 500 Kč / pololetí
Kapacita SK - TC Orionka - 12+ - kurz A: 0 (volných míst: 0)
SK - TC Orionka - 12+ - kurz B: 10 (volných míst: 4)
Vedoucí V. Arientová
Tréninky SK - TC Orionka - 12+ - kurz A: Pondělí 18:00 - 19:30
SK - TC Orionka - 12+ - kurz B: Pátek 15:50 - 17:20
Údaje o přihlašovaném
Bydliště
Matka
Otec
Ostatní

* Povinné údaje

** Souhlasíme, aby s našimi osobními údaji a s osobními údaji našich dětí bylo nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. (Ochrana osob. údajů) a následných novelizací.